Honkers


Op zaterdag 25 mei jl. kwamen de Honkers gezellig bij ons thuis. Eerst hebben we lekker patat gegeten in de tuin en daarna gingen we naar binnen voor een spel. Dit keer was het een detectivespel! Er was een dure ketting gestolen en de kinderen moesten erachter zien te komen wie de dader was. Door allerlei puzzels en opdrachten te doen vielen er steeds meer verdachten af. Door hun goede samenwerking hebben de kinderen deze zaak tot een goed einde gebracht! Op de foto staan de kinderen bij het ‘bureau van de detective’. Het was een gezellige avond!

Voor wie de Honkers nog niet kent, wij zijn een groep kinderen tussen de 6 en 12 jaar die 1 keer in de 6 weken bij elkaar komen voor een leuke activiteit, onder leiding van een van de ouders. De kinderen kennen elkaar vanuit de kerk en zien elkaar dus ook regelmatig op zondag bij de kindernevendienst. Door leuke activiteiten aan te bieden, stimuleren we het onderling contact tussen de kinderen. Zodra ze naar de middelbare school gaan, stappen ze over naar de 12+ groep. Dat is een gesprekgroep waarbij allerlei onderwerpen rondom geloven en de kerk aan bod komen. Doordat de kinderen elkaar dan al langere tijd kennen, zijn ze bekend en vertrouwd met elkaar. Dat is een mooie basis om verdiepende gesprekken met elkaar te voeren. Bidt u mee voor deze kinderen en jongeren?

Hartelijke groet, Myriam Verhoef

Geplaatst in Nieuws.