Ontmoetingsdag RK Heilig Hartkerk 15 juni

Komt u in uw dorp wel eens mensen tegen die u ‘onbekend’ zijn? Of voelt u zich wel eens verloren in een onbekend land? Of bent u nieuwsgierig hoe mensen in andere culturen leven en denken? Komt u dan naar een dag van ontmoeting met als thema ‘Thuiskomen in het Onbekende’.

Deze dag wordt een ontmoeting tussen mensen die nieuw in Nederland zijn (statushouders) en Nederlanders uit Stichtse Vecht en omgeving. Het wordt een dag van ontmoeting om kennis te maken, elkaar beter te leren kennen en begrijpen. Het wordt een dag met informatie-uitwisseling, workshops, muziek en bovendien een culinaire en culturele kennismaking tijdens de lunch.

Wanneer: zaterdag 15 juni 2019 van 10:00 tot 17:00 uur
Waar: Breedstraat 1, Maarssen-dorp

U kunt zich voor deelname aanmelden via inspiratiedag2019@h.hart-maarssen.nl. Wilt u daarbij vermelden of u gebruik wilt maken van de lunch. Informatie over de workshops volgt z.s.m.

Hartelijke groet namens de Raad van Kerken Maarssen
Ingeborg van der Tweel

Geplaatst in Nieuws.