Nieuwsbrief

Zojuist (vrijdagavond 20:30 uur) is de nieuwsbrief d.d. 15 maart, 2e jaargang nr 96 verzonden naar alle abonnees. Dat verzenden is een automatisch proces waar dus geen menselijke handeling aan te pas komt. In vrijwel alle gevallen gaat dat goed, maar vorige week bleek opeens de nieuwsbrief bij veel leden in de spambox terecht te zijn gekomen, terwijl anderen de nieuwsbrief helemaal niet ontvingen.

Het nieuwsbriefteam heeft deze week geprobeerd te achterhalen wat daarvan de oorzaak is geweest, maar er is tot op heden niet een duidelijke reden gevonden. Wij hopen dat de verzending van hedenavond wel goed is verlopen. Mocht om een of andere reden het toch weer niet goed zijn gegaan, dan kunnen we dat als nieuwsbrief team zelf vaststellen en zullen we verder zoeken naar mogelijke oplossingen. U hoeft ons daarvan dus niet op de hoogte te stellen.

Wanneer er onverhoopt toch iets mis is gegaan zullen wij via een ander mail adres nogmaals de nieuwsbrief naar alle abonnees verzenden met een link naar de online versie, zodat iedereen de nieuwsbrief toch kan lezen.

Geplaatst in Nieuws.