22 en 23 Maart: Bazar Open Hof 2019!

Vrijdag 22 maart om 15:00uur gaan we los! Bazar Open Hof 2019 moet weer een prachtig evenement worden waar we als gemeente weer veel geld op gaan halen voor de goede doelen en daarbij hopen we dat er weer heel veel positieve energie los gaat komen. Vrijdag duurt de Bazar tot 21:30uur en zaterdag 23 maart zijn we open van 10:00uur tot 15:30uur in de Open Hof. Natuurlijk is er op de bazar dit jaar weer veel te beleven, de bazar zoals u dat gewend bent…

Natuurlijk zijn er weer schitterende spullen te koop, zoals: antiek, curiosa, boeken, platen, meubels, kleding, huishoudelijke apparatuur, elektronica en speelgoed. Daarnaast kunt u bij ons ook weer terecht voor bloemen, eten en drinken, oliebollen en snoep. Kortom: er is voor elk wat wils met als klap op de vuurpijl, het oh zo spannende rad van avontuur, waar ook dit jaar weer schitterend prijzen te winnen zijn! Na de drukke vrijdag, want u komt toch óók, waar de mooie
spullen het eerst de deur uitvliegen en er gezellig gegeten en gedronken wordt in de grote zaal
zullen we op zaterdag naar langzaam maar zeer zeker naar het hoogtepunt van de bazar toewerken.
Vanaf een uur of 2 gaan we alle prijzen van het rad van avontuur er doorheen draaien waarna op
ongeveer 3 uur de grote verloting zal plaatsvinden met 10 zeer aantrekkelijke prijzen waaronder een
Apple iPad, bloemenarrangement, Airfryer, fiets, speelgoedset en diverse cadeaubonnen! Loten voor de grote verloting zijn o.a. verkrijgbaar op de bazar.

Kijk voor meer informatie over de bazar en de goede doelen op de website van de ontmoetingskerk of volg ons op facebook!

Geplaatst in Nieuws.