Afscheidsdienst ds. Jochem Stuiver op zondag 17 maart 2019


De dienst op 17 maart aanstaande is de afscheidsdienst van dominee Jochem Stuiver. Hij is op dat moment zo’n 7,5 jaar aan onze wijkgemeente verbonden geweest. Vanaf 09:30 uur is de kerk open en starten we met koffie en thee waarna de kerkdienst om 10:00 uur begint. Na de dienst is er een doorlopende receptie waar iedereen kan in- en uitlopen met onder andere een ‘super cake op de preek’ met pannenkoeken voor de kinderen, een High Tea, hapjes en drankjes, muziek, een persoonlijk gesprek en…

Programma:

09:30 – 10:00 uur: inloop met koffie en thee
10:00 – 11:30 uur: kerkdienst o.l.v. ds. Jochem Stuiver
11:30 – 12:00 uur: koffie, limonade, thee en taart
12:00 – 15:00 uur: doorlopende receptie met o.a. een ’super cake op de preek’ met pannenkoeken, High Tea Hapjes en drankjes, muziek, een persoonlijk gesprek en…

Cadeautip:

Er zijn twee mogelijkheden (beide mag natuurlijk ook 🙂 )
• Bijdrage aan een mobiele telefoon: op dit moment is het jaarthema: ‘een goed gesprek’. Wat past daar mooier bij dan een nieuwe mobiele telefoon? Jochem zegt daarvan: “Iedere keer dat ik die telefoon gebruik en (goede) gesprekken heb, dan denk ik weer even aan jullie en aan alle bijzondere ontmoetingen die ik heb gehad”.
• Een gift voor het Menno Mulder Fonds (met ANBI status) voor hun Agape Fund. Dit Agape Fund betaalt onder andere trainingen voor LHBTI’ers in geweldloze communicatie in landen waar ze – soms vooral ook helaas door de kerk – in een moeilijke positie verkeren.

Uw bijdrage aan het afscheidscadeau kunt u overmaken op rek. nr. NL06INGB 0000 5556 25 t.n.v. PWG Ontmoetingskerk Maarssen onder vermelding van “cadeau ds. Jochem Stuiver telefoon” en/of “Menno Mulder Fonds”. U kunt uw bijdrage ook deponeren in de ‘bijdrage-box cadeau ds. Jochem Stuiver’ die vanaf zondag 17 februari in de Open Hof aanwezig zal zijn. Wij vragen u duidelijk aan te geven welke bijdrage voor welk doel bestemd is.

We nodigen u en jou van harte uit om het afscheid van Jochem Stuiver en zijn echtgenoot Bart van Keulen bij te wonen.

Namens de Ontmoetingskerk: Henk de Vries, scriba
Contactpersoon: Henriette Korevaar, henriette.korevaar.visser@gmail.com, tel: 0346-574905.

Geplaatst in Nieuws.