Bazar Open Hof Maarssen vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart 2019

Wilt u op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen en het heetste nieuws? Volg ons en vind ons leuk op Facebook | www.facebook.com/bazarpknmaarssen (Bazar Open Hof)

Nog maar 2 inzamelavonden, 4 en 11 maart, dus ruimt u in de voorjaarsvakantie nog even de zolder en de schuur op? We hebben al een hoop mooie spullen binnengekregen! Natuurlijk nog niet genoeg, want zonder mooie handel geen mooie bazar opbrengst. Op 4 en 11 maart kunt u van 19:00 tot 20:00 uur terecht in de Open Hof Maarssen | Kerkweg 60. Informatie inzamelen/ophalen goederen: inzamelbazar@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Verder zijn we ook weer begonnen met het verkopen van de loten voor de bazar loterij. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen, zoals een iPad, een bloemenarrangement, een airfryer en nog 7 andere mooie prijzen! Gun deze buitenkans niet alleen aan uzelf, maar help ons meer loten te verkopen. Verkoop bv een extra boekje loten op het werk of aan familie! Bel voor loten naar Marion de Vries 06 55 76 46 83

En dan nog het laatste goede nieuws. Ja, iedereen mag weer meehelpen! We zijn al hard bezig en ook al een flink eind op weg om alle bazarposten te bemensen, maar helpt u nog even mee om de laatste gaatjes in het medewerkersrooster op te vullen? Ja toch? Helpen op de bazar is zooooó leuk!

En dan nog het laatste nieuwtje! Dat waar het allemaal om draait, de goede doelen dit jaar zijn:

  • No yellow beans day (Vluchtelingenkamp Birma) Marieke Ramp 10%
  • Stichting AllKidsShouldPlay (Tanzanië) Bouwe Hofstee 10%
  • Kinderboerderij De Vechtse Hoeve Elly Slinger 10%
  • De dag verzorging de Kleine Marie Ada Sturkenboom & Sylvia de Vries 5%
  • De zonnebloem afdeling maarssen Alie Bisschop 5%
  • Stichting Hulp aan Kinderen (Ukraïne) Laurens Verkerk 5%
  • World Servants – Zambia – School bouwen Tom Pastoor 3%
  • Wijkgemeente Ontmoetingskerk Maarssen 50%
Geplaatst in Nieuws.