Gewoon gezellig

Na de geslaagde bijeenkomsten in december (de Open Deur van de levende adventskalender met het saxofoonkwartet Hova Zembla en het Kerstfeest voor jong en oud) hebben we ook voor 2019 weer een aantrekkelijk programma opgesteld. In januari hebben de aanwezigen een woordspel gespeeld (ontworpen door een van onze vaste gasten!) Men was erg enthousiast en op deze manier worden de hersenen getraind! We zullen dit spel verder uitbreiden met verschillende varianten.

In februari is er weer de jaarlijkse maaltijd. Omdat op 3 februari er een raadpleging leden wijkgemeente plaats vindt in de Open Hof hebben we Gewoon Gezellig een week verschoven. Dus deze keer bent u op zondag 10 februari hartelijk welkom bij Gewoon Gezellig. We starten als gewoonlijk om 14.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden. Door de maaltijd zal de middag langer duren dan tot 16.30 uur. We hopen op een goede opkomst!

Weet u nog iemand die op zoek is naar gezelligheid op de zondag of een goed gesprek wil voeren? Nodig ze uit voor Gewoon Gezellig of geef de naam aan ons door. Iedereen is hartelijk welkom! Gewoon Gezellig van 14.30 – 16.30 uur in de Open Hof.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van vervoer, dan kunt u bellen met Ingrid Verlaan, tel. 564 634 of 06 2282 6177.

Geplaatst in Nieuws.