Toespraak ds. Jochem Stuiver bij de manifestatie ‘Love Shine A Light’, een liefdevolle reactie op de Nashvilleverklaring

Door COC Midden-Nederland was ds. Jochem Stuiver uitgenodigd om samen met twee collega’s iets te zeggen vanuit de kerken tijdens de de manifestatie ‘Love Shine A Light’, een liefdevolle reactie op de Nashvilleverklaring, die plaatsvond op maandagavond 14 januari 2019 jl op het Domplein in Utrecht. De drie predikanten hadden hun bijdragen op elkaar afgestemd waarbij Jochem Stuiver als laatste spreker er in vijf minuten ook wat humor in mocht proberen te brengen.

Voor de bijdrage van ds. Netty de Jong van de Domkerk klik hier.

De bijdrage ds. Wilfrieda Stam kunt u lezen door hier te klikken.

Voor de tekst van ds. Jochem Stuiver klik hier.

Foto’s door JCfoto.nl

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.