Sirkelslag YOUNG: 1 februari 2019

Ben je tussen 12 en 16 jaar en heb je zin in een gezellige avond vol fun en creativiteit met leeftijdsgenoten? Doe dan mee met Sirkelslag YOUNG op vrijdagavond 1 februari om 19.00 uur in de Kerkcentrum Open Hof.
Sirkelslag YOUNG is een landelijke spel waar honderden andere jeugdgroepen uit heel Nederland op diezelfde avond aan mee doen. We spelen dit jaar met een grote groep jongeren van de Ichthus-gemeente, De Ark, de Ontmoetingskerk en de Protestantse Kerk in Tienhoven. Maar ook als je niet aangesloten bent bij één van deze kerken ben je meer dan welkom om mee te doen! Neem gerust ook een vriend of vriendin mee.

Tijdens de avond krijgen we allemaal uitdagende en creatieve opdrachten te doen waarmee we als groep punten kunt verdienen. Het is een live-uitzending die we op een groot scherm in de Open Hof volgen. Klaas van Kruistum (o.a. bekend als tv-presentator) presenteert deze uitzending. Aan het eind van de avond geven we de punten door en horen we tijdens de live-uitzending van Klaas welke groep de landelijke winnaar is geworden.
Het thema van Sirkelslag YOUNG is dit jaar ‘Een nieuw begin’. Het verhaal van Jozef loopt als rode draad door de spellen heen. Op www.sirkelslag.nl/young kun je meer lezen over Sirkelslag.

Vind je het leuk om mee te doen of heb je nog vragen? Meld je dan aan bij de jeugdleider van jouw kerk (zie onder) of stuur een mail naar Ineke Renée van de Ontmoetingskerk i.hoven@planet.nl

Groetjes van de jeugdleiding
Anne-Marieke (Ichthus)
Remco (De Ark)
Barry, Margot of Ineke (Ontmoetingskerk)
Marja (PKN Tienhoven)

Geplaatst in Nieuws.