Huispaaskaarsen 2019

U kunt ook dit jaar via de werkgroep liturgie en eredienst een huispaaskaars kopen. Doordat we alle benodigde kaarsen tegelijk bestellen sparen we bezorgkosten uit. U kunt de bestelling doen op zondag 27 januari na de ochtenddienst in de Open Hof. Maar u kunt ook vóór 31 januari een bestelling doen via het onderstaande bestelformulier. U kunt ook een mailtje sturen naar ondergetekende.

Er zijn vier afbeeldingen: A. Brood en wijn; B. Verbondenheid; C. Christus met lam; D. Chi-Rho Kruis. De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: 25 cm. (prijs EUR 20,50), 30 cm. (prijs EUR 27,00), 40 cm. (prijs EUR 33,75) of 60 centimeter (prijs EUR 58,95). Desgewenst kunt u ook een bijpassende zwarte kandelaar bestellen (prijs ca. EUR 6.-).

Als u de kaarsen wat beter wilt bekijken kunt u afbeeldingen vinden op het internet: www.boca.nl. De kaarsen zullen ruim voor Pasen worden bezorgd in de Open Hof. Daarover krijgt u bericht waarna u uw kaars kunt afhalen en betalen.

Namens de werkgroep liturgie & eredienst,
Bert de Roock, bert.de.roock@casema.nl

Geplaatst in Nieuws.