Ad hoc zangroep: zingen in de stille week voor pasen

Op maandagavond 21 januari gaan we beginnen aan het instuderen van de bijdrage die we als ad hoc zanggroep leveren in de Stille Week voor Pasen. We doen dat 1x per maand; dat betekent dat we 3x oefenen.

Wie het leuk vindt om eens mee te doen kan zich aanmelden bij Janneke Roukema (jroukema@hetnet.nl). Je hoeft geen geweldig zanger te zijn, maar wel met plezier willen zingen. Het repertoire is niet ingewikkeld!

We beginnen dus op maandag 21januari om 19:30 tot hooguit 20:30 uur op Gerbrandystraat 12. De volgende data zijn de maandagen: 25 februari en 25 maart, zelfde tijd en plaats.

Wat zou het leuk zijn als we een aardig groepje kunnen vormen, niet alleen om te zingen, maar ook voor de gezelligheid!

Hartelijke groet, Janneke Roukema

Geplaatst in Nieuws.