NIEUWJAARSCONCERT Orkest SDG Tienhoven. GRATIS TOEGANG!

DATUM: Zondag 13 januari 2019.
LOKATIE: H. Johannes de Doperkerk, Straatweg 146 te Breukelen
AANVANG: 14.00 uur

Het wordt een Matinee Concert vol muziek zoals u gewend bent bij een Nieuwjaarsconcert. In een prachtige locatie namelijk in de H. Johannes de Doperkerk, aan de Straatweg 146 te Breukelen.

De opening van het concert wordt verzorgd door het Jeugdorkest Stichtse Vecht. O.l.v. Maud Lavrijsen. Jeugdorkest SV bestaat uit een aantal enthousiaste jeugdige muzikanten die met veel plezier muziek maken en graag voor u op willen treden. Dit Jeugdorkest is als opleidingsorkest onderdeel van orkest SDG.

Na het optreden van het Jeugdorkest komt het groot orkest SDG Tienhoven o.l.v. Hans Boom in actie. Orkest SDG, is natuurlijk al lang geen onbekende meer in de regio. Het orkest uit Tienhoven verzorgt al een aantal jaren mooie thematische concerten in de theaters van de Stichtse Vecht. Wij willen dat dit een mooie matinee gaat worden voor de muziekliefhebber uit de Stichtse Vecht en daarbuiten.

Orkest SDG speelt muziek waarmee recht gedaan aan een echt traditioneel nieuwjaarsconcert. Zo zal Wien Bleibt Wien, De Radetsky Marsch en de Champagne Gallop niet ontbreken. Natuurlijk komt de muziek van Straus zoals de Egyptischer Marsch en An der Schonen Blauen Donau aan bod. Een speciaal muzikaal plekje is er voor de inmiddels overleden Charles Aznavour. Enkele van zijn mooie songs zullen door orkest SDG gespeeld worden. Maar ook mooie arrangementen en originele werken voor fanfareorkest van eigentijdse en lichte muziek zal de revue passeren.

Deze zondag matinee is bedoeld om ook de bewoners van de zorgcentra en de senioren in de Vechtstreek te laten genieten van dit speciale nieuwjaarsconcert. In samenwerking met de zorgcentra en de instellingen krijgen deze bewoners de gelegenheid om dit concert bij te wonen.

 

Geplaatst in Nieuws.