Kerstvieringen


Vier het Kerstfeest met ons mee! Je bent van harte welkom tijdens de Kerstnachtdienst en/of Kerstmorgenviering van de Ontmoetingskerk.

Op KERSTNACHT is er een feestelijke kerstdienst in de Dorpskerk, Kerkweg 19 in Maarssen. Een avond waarop we bekende kerstliederen zullen zingen, willen luisteren naar het kerstevangelie uit Lucas 2 en ons laten betoveren door de close harmony zang van Why Four. Het thema is: Doe als God, word mens! Voorganger is dominee Piet Vellekoop.

Vanaf 22.15 uur begint de samenzang van kerstliederen en na de viering is er buiten op het plein warme chocolademelk, glühwein en kerstbrood voor iedereen.
_______________________________________________

Op KERSTMORGEN is er een feestelijke kerstdienst voor alle leeftijden in gebouw Open Hof, Kerkweg 60 in Maarssen. Het thema is: FEEST VAN HEMEL EN AARDE.

De samenzang van bekende kerstliederen is vanaf 9:45 uur met medewerking van het koor Jongerenkoor Needed & Friends onder leiding van de bekende musicus, componist en dirigent Rob van Dijk. Rob van Dijk zal ook in deze dienst het orgel bespelen.
Het kerstverhaal zal als een minimusical worden gezongen en gelezen. Voorganger is dominee Jochem Stuiver.
Voor de kinderen is er tijdens de preek ’kerst-preek-bingo’ waarmee leuke prijsjes te winnen zijn.

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.