Kerstgroet Bazarcommissie

Ook in 2019 wordt er weer Bazar gehouden (vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart), dus houdt deze data alvast vrij in uw agenda! Natuurlijk hopen we weer een beroep op u te mogen doen in het nieuwe jaar! Zoals jullie kunnen zien op de foto hebben we 2 nieuwe commissieleden mogen verwelkomen, Paula de Groot en Marion de Vries vervangen Jeannette Woltjes! Jeannette, nogmaals bedankt voor je inzet!

Oproep goede doelen

Ook dit jaar zoeken wij weer goede doelen om 50% van de opbrengst aan weg te geven. Dus weet u een goed doel, dien dit dan in bij de bazarcommissie. Het is hierbij belangrijk om aan te geven wat het doel inhoud, hoeveel geld nodig is en waaraan het geld gaat worden besteed. Wij zullen dan met instemming van de kerkenraad bepalen welk van de aangeleverde doelen dit jaar door ons zullen worden gesteund, tevens bepalen we dan welk percentage de gekozen doelen zullen ontvangen. Lever het doel inclusief motivatie uiterlijk vrijdag 4 januari 2019 aan bij Ronald de Vries | Steenoven 15 | 3602 XD | bazar@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Inzamelavonden

Het inzamelen van de bekende gouden bazar handel, oftewel de zo goed als nieuwe, tweedehands spullen, vindt weer plaats in de Open Hof van 19:00 tot 20:00 uur op:

  • 1e: Donderdag 31 januari
  • 2e: Donderdag 14 februari
  • 3e: Maandag 4 maart
  • 4e: Maandag 11 maart

Inzameladres: Open Hof Maarssen | Kerkweg 60. Informatie inzamelen/ophalen goederen: Gerard van Vliet, tel. 0346-56 50 58 inzamelbazar@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Met vriendelijke groet, Ronald, Kees, Gerard, Paula, Marion en Kees

De Bazarcommissie Open Hof wenst iedereen Fijne Gezegende Kerstdagen & een Voorspoedig 2019!

Geplaatst in Nieuws.