Douwe Egberts waardepunten voor de voedselbank

Al een aantal jaren organiseert de Lionsclub Loosdrecht in de maand december een inzamelactie van DE waardepunten voor de voedselbank. Douwe Egberts verhoogt het aantal waardepunten en wisselt ze in voor pakken koffie, die aan de voedselbanken worden gedoneerd. De koffie wordt vervolgens wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor de ruim 100 gezinnen/mensen in de gemeente Stichtse Vecht die dat heel hard nodig hebben.

De diaconie van de Ontmoetingskerk wil dit project graag steunen. Heeft u waardepunten over, dan kunt u deze (liefst geteld) in de speciale doos doneren in de kerk. Gezien het grote succes van vorig jaar is de grote van de doos aangepast en duidelijk zichtbaar in de hal van de kerk.

De actie loopt van 1 t/m 31 december daarna zal de diaconie de waardepunten bezorgen bij de Lionsclub Loosdrecht.

SPAART U MEE?!

Geplaatst in Nieuws.