Kerk-op-schoot Kerst

Op zondag 16 december jl. hebben we samen met dominee beer het kerstfeest gevierd met de kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot) ouders. We zaten met elkaar in een grote kring en luisterden naar het kerstverhaal. We lazen over Maria en Jozef die op reis gingen op een ezeltje en over de herders in het veld bij de schapen. De kinderen mochten op een (stokpaardje) ezeltje rijden, schapenwol voelen en in de kribbe kijken bij baby Jezus. Ook mochten ze een engeltje zijn terwijl we zongen “Gloria in excelsis deo”.

Na afloop hebben we met elkaar God gedankt voor een mooie viering. De kinderen kregen allemaal een boekje mee naar huis van Corien Oranje ‘Kerstfeest; God maakt een nieuw begin’. Natuurlijk was er ook nog wat te drinken en kerstkransje.

De volgende Kerk-op-schoot viering is op zondag 17 februari 2019 in Kerkcentrum Open Hof. Voor meer informatie of een uitnodiging voor de volgende keer neem gerust contact op: mmrverhoef@casema.nl

Groetjes, Marieke Ramp en Myriam Verhoef

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Kerkdiensten, Nieuws.