14 december: Lichtjesmarkt in de Open Hof

Op 14 december is er Lichtjesmarkt in de Open Hof! Op deze vrijdag is de kerk vanaf 17.00 uur open. Kom gezellig langs voor een kopje heerlijke erwtensoep, een broodje worst of een glaasje winterse glühwein. Ook worden er die avond leuke sfeermakers verkocht en kun je jouw bestelde kerststukjes komen ophalen. Voorbeelden en prijzen staan elders op deze website.

We hebben al veel potten, schalen en kerstdecoratie ingezameld, maar kunnen nog best wat gebruiken! Heb je kerstballen, stompkaarsen (voor de kerststukjes), leuke potten, schalen of manden die je niet meer gebruikt? Ben je uitgekeken op Kerst- en winterdecoratie die je al hebt vervangen voor iets nieuws? Geef jouw oude spullen dan aan de kerk! Alles is welkom, mits uiteraard in een goede staat.

Voor iedereen die het tot nu toe vergeten was hebben we twee extra inleverdata gekozen:
woensdagavond 28 november van 20.00 – 21.00 uur in de Open Hof
– woensdagmorgen 5 december van 09.30 – 11.30 uur bij Koffie en Meer, in de Open Hof.

Kijk jij ook dit weekend jouw kerstspullen even door om te zien wat je kunt missen?
Lever ze dan in. Je maakt ons er enorm blij mee!

De lichtjesmarktcommissie

Geplaatst in Nieuws.