14 december: Lichtjesavond & Open Kerk

Tijdens Lichtjesavond willen we naast heerlijke soep en broodjes ook kerststukjes (in samenwerking met Needed!) verkopen. Een aantal gemeenteleden zal, onder leiding van Joke Rietdijk, deze kerststukken zelf maken. Daarvoor kunnen we nog materialen gebruiken.

Vraag: heb je nog mooie schalen, potten of manden die we kunnen gebruiken voor de opmaak van deze kerststukjes? Ook zoeken we nog stompkaarsen (uiteraard niet gebruikt), insteekmateriaal en kerstballen die we in de stukjes kunnen verwerken.

En zeg je nu: ik barst van de kerstspullen en decoratie, het ziet er nog zo mooi uit dat je dit prima kunt verkopen, dan houden we ons uiteraard van harte aanbevolen! Denk aan windlichten, kransen, kerstdecoratie, eigenlijk alles wat met de wintermaanden te maken heeft en te verkopen is. Geen grote dingen, maar leuke hebbedingetjes.

Alles is welkom, mits uiteraard in een goede staat! Dus duik je kasten eens in, je kelder of zolder. Wie weet vind je iets waarmee je ons, de kerk, én de kopers tijdens Lichtjesavond, blij kunt maken.

Lever je spullen in bij de Open Hof op
woensdagavond 14 november tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Geplaatst in Nieuws.