In Vuur en Vlam Viering (VVV), zondag 18 november, 09:30 uur, Open Hof

De Ontmoetingsdienst op zondag 29 april 2018 was bedoeld als een ‘anders dan anders’ kerkdienst, laagdrempelig en voor jong en oud. Het thema van de dienst was paradoxaal: in Vuur en Vlam, als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen.

Op zondag 18 november is er weer een in Vuur en Vlam Viering. Tegenwoordig is het een hele uitdaging om mensen ergens ‘warm voor te laten lopen’. Maar er is een vuur, dat eeuwig brandt. Dit is het vuur, dat mensen aanzet, zich uit naam van de Liefde in te zetten voor de medemens. Deze zondag zal extra aandacht gegeven worden aan mantelzorgers. Het thema van deze dienst is “warme betrokkenheid”.

Er is vanaf 9.30 uur een warm welkom in de Open Hof; er is koffie en thee voorafgaand aan de dienst. Medewerking aan deze dienst wordt gegeven door het koor Nebarecha uit Utrecht. Voor de dienst zingt het koor en is er gemeentezang. Ook na de dienst is er koffie en thee.

De dienst op 29 april was in samenwerking met Jochem Stuiver georganiseerd door een aantal gemeenteleden die samen een gespreksgroep vormen. Ook nu weer heeft een aantal van hen samengewerkt met dit keer Piet Vellekoop om de dienst voor te bereiden. Na de dienst van 18 april zal Henk de Groot ook andere gemeenteleden uitnodigen om mee te doen aan het voorbereiden van in Vuur en Vlam Vieringen. Voor volgend jaar staan er vier gepland: 31 maart, 26 mei, 13 oktober en 8 december 2019. Doe(t) u/jij mee?

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Kerkdiensten, Nieuws.