Kindertheater ‘Je bent een Parel’, zaterdag 20 oktober Heilig Hart Kerk

Kom je gezellig mee doen? Op zaterdag 20 oktober komt het Kindertheater ‘Je bent een Parel’ met hun voorstelling Woestijngeheimen naar de Heilig Hart Kerk. Woestijngeheimen is een bijzondere muziektheatervoorstelling: Op een zolder is van alles te vinden: oude spullen, herinneringen, stof, maar ook wijze lessen…

Ga mee met het volk Israël en hun reis door de woestijn. Beleef door muziektheater mee wat Gods plannen zijn en hoe Hij Israël en ook ons steeds verder leidt, stap voor stap. Interactief, enthousiast en ook serieus.

Iedereen, jong en oud, is om 13.30 uur welkom! De middag is in de Heilig Hart Kerk (Breedstraat 3) in Maarssen en duurt tot ongeveer 15:30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, je kan aanmelden tot en met 8 oktober bij: kwd@hhart-maarssen.nl of via tel. 06- 21933052.

Tot zaterdag 20 oktober! Esther, Johanneke, Sandra en Afra

Geplaatst in Nieuws.