Uitnodiging voor een goed gesprek…

Onze landelijke kerk heeft als jaarthema gekozen voor ‘Een goed gesprek’. We hebben blijkbaar behoefte aan onderling inhoudelijk contact. Nu even een sprongetje. Afgelopen jaar waren wij op vakantie in Zuid-Afrika. Onderweg hebben wij daar In een boerderijwinkel een tafelkleed gekocht met allerlei spreuken. Wij vonden dat een heel leuk kleed. Wat stond er bijvoorbeeld op? ‘Keuse, niet geluk nie, bepaal jou lot’. ‘Hoop is ’n droom wat aanhou al word ’n mens wakker’. ‘Laat die goue draad van Sy genade jou deurvleg’. ‘Als jy diep spore wil laat trek jou werkskoenes an’. En zo gaat dat door. Vindt u dat ook zo leuk?
En toen zagen wij het thema ‘Een goed gesprek’. En wij dachten: waar praat je nu gemakkelijker met elkaar dan onder het eten!
Daarom willen wij u uitnodigen om een keer bij ons te komen eten. We gaan dan met 6 à 8 mensen aan tafel om met elkaar lekker te eten en gezellig te praten. Het eten komt uit onze keuken, de praatstof komt van het tafelkleed. De eerste data zijn 4 oktober en 20 november.

Als u het leuk vindt, laat dat dan weten via de mail (ckorevaar46@gmail.com) of zeg het ons bij de kerkdienst. Van harte welkom!

Henriëtte en Cor Korevaar

Geplaatst in Nieuws.