Open repetitie Blackgospelkoor “Miracles”

Al 20 jaar zingen de leden van black gospelkoor Miracles uit Woerden echte Amerikaanse Black Gospel. Deze swingende en eigentijdse nummers worden op iedere maandagavond ingestudeerd. Een aantal keren per jaar verzorgen het koor diverse optredens tijdens kerkdiensten, in detentiecentra, evangelisatiediensten, praiseavonden e.d. Dit alles onder leiding van Chesron Ledes en een 6-koppige liveband.

Op maandag 10 september a.s. organiseert Miracles een Open Repetitie voor iedereen die ervan houdt om al zingend en swingend zijn/ haar geloof te delen met anderen! Ben je 16 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom in de aula van de Willem van Oranjeschool, Goudenregenstraat 2a in Woerden. Om 20:00 uur begint de repetitie, de zaal is vanaf 19:30 uur open.

Voor meer informatie: info@gospelkoor-miracles.nl of neem een kijkje op www.gospelkoor-miracles.nl

Geplaatst in Nieuws.