Startweekend – Fietsdiner

Zaterdag 22 en zondag 23 september is het startweekend van het nieuwe kerkseizoen!

Op zaterdag 22 september organiseren we een activiteit voor iedereen, namelijk “HET FIETSDINER!” Het fietsdiner? Ja het fietsdiner! Dat is een fietspuzzeltocht met onderweg 1 stop voor het voorgerecht, een tweede stop voor het hoofdgerecht en het toetje wordt geserveerd op het eindpunt (Open Hof). Dus u krijgt beweging, een uitdaging voor de hersenen en een heerlijke maaltijd en dat allemaal voor maar €7,50 per volwassene en €5 per kind. En om het echt iedereen naar het zin te maken: er is een fantastische hoofdprijs!

Mensen die niet ‘kunnen’ fietsen worden met de auto opgehaald, van punt naar punt gebracht, eten mee voor de gezelligheid en worden thuisgebracht. Het Fietsdiner start om 16:00uur bij het Trefpunt en duurt vanwege de gezellige aansluitende borrel en prijsuitreiking tot een uur of 22:00.

Opgeven voor het fietsdiner graag uiterlijk 9 september en kan via dit formulier op deze website of via een email naar Myriam Verhoef: mmrverhoef@casema.nl. Als u liever belt: 06-36178156. Graag aangeven met hoeveel volwassenen / kinderen u mee wilt doen en of u wel of niet kunt fietsen. Doe mee en schrijf je in! Echt iedereen is welkom!

Op zondag 23 september is er om 10:00 uur startdienst in de Open Hof. De dienst heeft als thema: ‘een goed gesprek’ en ons fantastische eigen combo verleend haar medewerking. De beide dominees gaan er natuurlijk een mooie startdienst van te maken!

Vriendelijke groeten de startweekend’cie
Myriam, Margot, Ineke, Marion en Kees

Geplaatst in Nieuws.