Problemen met ontvangst nieuwsbrief

Van diverse gemeenteleden kregen wij de feedback dat de laatste twee nieuwsbrieven van onze wijkgemeente niet (of niet goed) zijn ontvangen.

Het blijkt dat bij sommigen de nieuwsbrief plotseling als ‘spam’ wordt aangemerkt en in de spambox van het mailprogramma terecht komt.

Heb ook jij problemen met de ontvangst van de nieuwsbrief? Controleer dan even de spam map (ook wel ongewenste reclame map genoemd) in je e-mail programma of daar de mails met de nieuwsbrieven aanwezig zijn. Selecteer dan deze mails en geef aan “dit is geen spam”.

Inmiddels is contact opgenomen met hostnet.nl waar onze website zich bevindt en vanwaar de nieuwbrieven worden verstuurd. Hier zijn een aantal instellingen aangepast. Verder is er een controle gedaan om na te gaan of de nieuwsbrief van afgelopen week als spam wordt aangemerkt. Dit is nu niet meer het geval.

Wij hopen dat vanaf nu de verzending van onze nieuwsbrief weer probleemloos zal verlopen. Er zal ter informatie en controle een nieuwsbrief extra worden verstuurd op zondagavond 12 augustus om 20:30 uur.

Mocht je er achter komen dat je deze nieuwsbrief extra toch om een of andere reden niet hebt ontvangen of deze alsnog in je spambox terectht komt, wilt je dit dan aan ons laten weten via communicatie@ontmoetingskerkmaarssen.nl.

Bij voorbaat hartelijk dank en onze verontschuldigingen voor het ongemak.

link naar Nieuwsbrief nr. 65 d.d. 3 augustus 2018

link naar Nieuwbrief nr. 66 d.d. 10 augustus 2018

Geplaatst in Nieuws.