Voorverkoop “Dorpskerk oliebollen” Actie 2018

Zaterdag 8 september 2018 worden, tijdens Open Monumentendag Dorpskerk, van 10:00-16:00 uur op het kerkplein ambachtelijke “Dorpskerk oliebollen” verkocht. De smaakvolle en overheerlijke oliebollen worden vers gebakken. De opbrengst van de oliebollen Actie is bestemd voor het behoud van de Dorpskerk, het oudste monument van Maarssen. De oliebollen (10 stuks per zak) kosten 9,00 euro per zak. In de voorverkoop t/m 2 september 2018 slechts 8,00 euro per zak. De voorverkoop bestelling kan worden gedaan door het bestelformulier in doos Dorpskerk te deponeren of te mailen naar Stuur een e-mail (klik op het e-mailadres, het bestelformulier opent in een e-mail), of telefonisch 06 519 17 002 (koster Dorpskerk Henk Zijlstra).

De voorbestelling kan worden opgehaald en betaald op zaterdag 8 september 2018 bij Het Trefpunt (Kerkweg 21 achter de Dorpskerk). Voor meer informatie over het Open Monumentenweekend Dorpskerk zie www.dorpskerkmaarssen.nl

Geplaatst in Nieuws.