Beamteamer gezocht

Het Beamteam zoekt meer Beamteamers!

Kees & Marion de Vries, Henk Zeldenrijk, Gerard van Vliet, Johan Wassink, Jan Hugo van Toor, Leon van Klarenbosch en Laurens Verkerk kunnen best nog mensen gebruiken die helpen met de presentatie van de wekelijkse liturgie op de beamer.

Wat houdt zo’n functie als beamteamer concreet in?
We vroegen het Laurens: “De liturgie is meestal op woensdag klaar. Daarna kan de beamerpresentatie gemaakt worden, daar ben ik meestal ongeveer een uurtje tot anderhalf uur bezig. Je krijgt er handigheid in, dus het gaat steeds sneller. De teksten van de liederen komen vanuit een database, dus dat is ‘copy-paste’-werk. De dienst krijgt daarna structuur in je dia’s. Soms moet je een afbeelding zoeken, of een link van een filmpje erin zetten. Afspraak is wel: als je de presentatie maakt, dan klik je die ook door tijdens de dienst op zondag.

Je bent 1x in de 6 tot 8 weken aan de beurt. We streven naar 1x in de 2-3 maanden, maar dat gaat zeker lukken als er nog een paar beamteamers bijkomen. Welkom, join the club, zou ik zeggen”.

Geplaatst in Nieuws.