De Honkers naar Drievliet

Zaterdag 23 juni jl. gingen de Honkers, als afsluiting van het seizoen, naar Familiepark Drievliet in Den Haag. Het was een super leuke dag met prachtig weer! De kinderen hebben genoten van alle attracties! En er waren echte waaghalzen bij die zelfs in de achtbaan durfden die over de kop ging! Verder waren er botsautootjes, een zweefmolen, doolhof, attracties met bootjes en water, verschillende achtbanen en nog veel meer! Na een gezellige dag in het park kwamen we om 17.00 uur terug bij de Open Hof. Daar stond al een gedekte tafel klaar en konden we aanschuiven voor heerlijke pannenkoeken. Dat was nog eens een lekkere afsluiting van de dag! De Honkers gaan nu met vakantie en starten na de zomer weer met een nieuw seizoen.

Groetjes van Carmelina, Minke, Lieke, Roos, Juliet, Isalie, Boris, Arian, Ruben, Matthijs, Ineke, Corina en Myriam

Geplaatst in Geen categorie.