Nieuwe vrijwilliger Collectebonnen gevonden

Veel van de gemeenteleden van de Ontmoetingskerk gebruiken collectebonnen voor de zondagse collectes. Dat is voordelig en handig. Voordelig omdat de het aankoopbedrag van de bonnen door de belastingdienst gezien wordt als gift die aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. Het gebruik van collectebonnen is handig omdat er geen kleingeld naar de kerk meegenomen hoeft te worden.

Wie de collectebonnen gebruikt kent vast en zeker de stille krachten achter het bestellen en uitleveren van deze bonnen. Ton Mook en Hannie en Teus van Dam. Zij hebben inmiddels hun werkzaamheden beëindigd waarvoor namens alle gemeenteleden heel veel dank!

Marijke van der Zwan is bereid gevonden om hun taken over te nemen. Bestellen van de bonnen kan via dit formulier op deze website.

 

 

 

Geplaatst in Nieuws.