Bijeenkomst communicatiewerkgroep

Tijdens de recente bijeenkomst van de communicatiewerkgroep van de ontmoetingskerk is het huidige communicatieplan (gemaakt in januari 2017) van onze wijkgemeente geëvalueerd. Veel nieuwe ideeën van toen zijn inmiddels ingevoerd en werken goed. Zo is de wekelijkse nieuwsbrief goed ontvangen en zitten we op 328 abonnees. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Klik hier.

communicatie@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Steeds meer mensen weten dit mailadres te vinden. Alle mail die naar dit mailadres wordt gestuurd komt bij iedereen terecht die iets met onze communicatie te maken heeft. Dus heb je kopij voor de website, de nieuwsbrief, Kerk op weg, Twitter of facebook? Gebruikt communicatie@ontmoetinsgskerkmaarssen.nl. Is je kopij voor een specifiek medium bedoeld (bv Kerk op weg), zet dat er dan even bij in je mail.

KerkTV

Kerk TV is te bereiken via de website en het is mogelijk diensten vanuit de Open Hof live mee te kijken of achteraf terug te kijken. Het beeld is zeer duidelijk en scherp alleen het geluid van gemeentezang en van bijvoorbeeld een band valt nog wel eens weg. Dat ligt aan de omgevingsmicrofoon en daaraan wordt gewerkt.

Smartphone app

Kort na de uitrol van de smartphone app (app protestant) is bekend geworden dat deze app binnenkort niet langer zal worden ondersteund. Op dit moment wordt gewerkt aan een opvolger van deze app. Naar het zich laat aanzien zal in de nieuwe app ook een mogelijkheid komen om collectes vanuit de app te betalen en ook zit er een soort ledeninformatiesysteem in. Herinnert u zich nog het blauwe boekje van vroeger, waarin alle gemeenteleden stonden? Dat komt waarschijnlijk in elektronische vorm weer terug.

Toekomstige ontwikkelingen

De website is aan voortdurende verandering onderhevig; ideeën zijn om meer functies via de website te gaan aanbieden: aanvragen en direct (via ideal) betalen van collectebonnen, voorbede aanvragen, lid worden of uitschrijven etc. De komende maanden zal hieraan worden gewerkt en vanzelfsprekend zal de kerkenraad worden geraadpleegd waar nodig. Ook wordt onderzocht of er een Instagram account voor onze wijkgemeente zal worden gecreëerd. Instagram is een platform om foto’s met elkaar te delen.

Leden

De communicatiewerkgroep bestaat uit: Anneke de Vries, Marion de Vries, Ineke Renee, Henk Zeldenrijk, Jacob Vlaanderen, Jochem Stuiver, Wilna Quakkelaar en Henk de Vries

Geplaatst in Nieuws.