Zondag 29 april, zondag Cantate (zingt): Nieuwe Ontmoetingsdienst met gospelband 4Tune

Op 29 april ben je van harte uitgenodigd voor een laagdrempelige Ontmoetingsdienst in de Ontmoetingskerk, locatie Open Hof. Wat dat voor een dienst is? Een ‘anders dan anders’-kerkdienst voor jong en ouder: met veel muziek (Gospelband 4Tune!) en lekker interactief met filmpjes en foto’s op de beamer.

Online voorbede aanvragen

Je kunt voor deze dienst van te voren voorbeden aanvragen via dit formulier. Je voorbede mag anoniem worden verzonden en wordt vertrouwelijk behandeld.

Thema

Het thema is ‘IN VUUR EN VLAM: als Pasen en Pinksteren op één dag vallen…’. De dominee is Jochem Stuiver. We starten met koffie en thee om 09.30 uur én een countdown tot 09.45 uur: dan begint de dienst met muziek. Hier moet je echt bij zijn!

 

 

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.