Wijkavond Zandweg-Oostwaard

Op donderdagavond 12 april organiseert het wijkteam van Zandweg-Oostwaard weer een gezellige wijkavond. Iedereen – jong en oud – is van harte welkom. Het thema van deze avond is ‘Kerkproeverij’. Het zou daarom leuk zijn dat iedere deelnemer twee stukken koek of taart meeneemt, liefst met een korte uitleg wat deze lekkernij zo bijzonder (s)maakt.

Het doel van deze avond is dat we elkaar als wijkgemeenteleden beter leren kennen. Dit doen we door het spelen van het bordspel ‘Geloof en een hoop liefde’. En bij een grote opkomst hebben we ook nog een leuke workshop in petto. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats op een locatie in de wijk. Waar dit is horen jullie nog.

Interesse? Graag even aanmelden bij Inge van Leeuwen: inge.oscar.vanleeuwen@gmail.com

Geplaatst in Geen categorie.