Gewoon Gezellig

De volgende Gewoon Gezellig wordt gehouden op zondag 8 april (let op: dit is de 2e zondag van april omdat het 1 april Pasen is).

Op die dag sluit de jongerenvereniging van de RK kerk bij ons aan. Zijn er meer jongeren of ouderen die zin hebben in een gezellige spelletjesmiddag, kom dan op 8 april naar Gewoon Gezellig van 14:30-16:30 uur in Kerkcentrum Open Hof, Kerkweg 60 Maarssen. Natuurlijk is er ook tijd voor een praatje als u liever geen spelletje speelt.

Bent u een liefhebber van vrolijke liedjes? Houdt dan in uw agenda vast zondag 6 mei vrij. De Vechtsche Parels komt dan bij ons zingen. U kunt luisteren naar mooie liedjes maar waarschijnlijk ook uit volle borst mee zingen als u dat wilt.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van vervoer, dan kunt u bellen met Ingrid Verlaan, tel: (0346) 564 634 of (06) 2282 6177.

Geplaatst in Nieuws.