Huiskamerbijeenkomst sectie-2

Het sectieteam van sectie-2 organiseert een huiskamerontmoeting op Huiskamerbijeenkomst sectie-2 aanstaande. Het thema voor deze bijeenkomsten is “Godsbeelden….…”.

Ieder van ons heeft wel beelden van God. Zijn die beelden nog steeds dezelfde als toen we jong waren? Zijn het nog dezelfde beelden die onze ouders hebben geprobeerd over te brengen? Of zijn ze door de tijd veranderd, en waardoor zijn ze veranderd?

Beelden van God raken onze diepste religieuze gevoelens. Ieder heeft zo zijn eigen voorstelling van God gebaseerd op ervaring en/of geloofsontwikkeling.  Met elkaar willen we deze beelden van onszelf, delen.

Er zijn twee momenten om elkaar te ontmoeten. In de ochtendontmoeting komen we bij elkaar bij de familie de Roock, Maarsseveensevaart 54 en beginnen we om 10.00 uur. Tijdens de avondontmoeting zijn we te gast bij de familie Rollema, Brederostraat 1-14, en we beginnen dan om 20.00 uur.

 

 

Geplaatst in Nieuws.