Concert BV de Zangerij & Gemengd koor MASK

Op woensdag 4 april geven BV de Zangerij (Nederlands Popkoor) en Gemengd koor MASK (Musica AlderSoetste Konst) een gratis concert voor elkaar en voor u, belangstellende/liefhebber van goede meerstemmige muziek. Beide koren staan onder leiding van Wim van Geffen.

Uitgevoerd worden onder andere (Zangerij): Avond van Boudewijn de Groot, You take my breath away van Queen, Life on Mars van David Bowie, Ik kan het niet alleen van de Dijk en The lion sleeps tonight (trad).

MASK: Musica AlderSoetste Konst van Noe Faignient, Seal Lullaby van Eric Whitacre, Northern Lights van Ola Gjeilo, Dirait on van Morten Lauridsen, O Musica van Paul Peuerl en The Goslings van Sir Frederick Bridge.

We sluiten het concert gezamenlijk af met: I’ll be seeing you van Irving Kahal/Sammy Fein

Woensdag 4 April, Aanvang 19.30, zaal open 19.15. Kerkcentrum Open Hof, Kerkweg 60 te Maarssen. Inlichtingen: info@maskmaarssen.nl

 

Geplaatst in Nieuws.