23 en 24 Maart: Bazar Open Hof 2018!

Het evenement waar iedereen het hele jaar naar uitkijkt! De Bazar! Vrijdag 23 maart van 15:00 uur tot 21:30 uur en zaterdag 24 maart van 10:00 uur tot 15:30 uur in Kerkcentrum Open Hof, kerkweg 60 in Maarssen. Natuurlijk is er op de bazar dit jaar weer veel te beleven!

Allereerst is er weer gouden handel te koop, zoals: antiek, curiosa, boeken, platen, meubels, kleding, huishoudelijke apparatuur, elektronica en speelgoed. Daarnaast kunt u bij ons ook weer terecht voor bloemen, eten en drinken, oliebollen en snoep.  Kortom: er is voor elk wat wils met als klap op de vuurpijl, het oh zo spannende rad van avontuur, waar ook dit jaar weer schitterend prijzen te winnen zijn! Zo zou u bijvoorbeeld voor een lot van 5 euro een fiets kunnen winnen of voor een lot van 1 euro een waardebon van een winkel/bedrijf in de buurt.

Na de drukke vrijdag waar de mooie spullen het eerst de deur uitvliegen en er gezellig gegeten en gedronken wordt in de grote zaal zullen we op zaterdag naar langzaam maar zeer zeker naar het hoogtepunt van de bazar toewerken. Vanaf een uur of 2 gaan we alle prijzen van het rad van avontuur er doorheen draaien waarna op ongeveer 3 uur de grote verloting zal plaatsvinden met 10 zeer aantrekkelijke prijzen waaronder een Sonos Play Speaker, bloemenarrangement, Airfryer, fiets, speelgoedset en diverse cadeaubonnen! Loten voor de grote verloting zijn verkrijgbaar op de bazar.

De Bazar steunt dit jaar (2018) de volgende prachtige goede doelen, daar doen we het namelijk allemaal voor!

  1. Stichting SOMO Namibië – School en voedselprojecten
  2. Zonnebloem Maarssen – Dagje uit voor ouderen
  3. Amerpoort Kamelenspoor voor volwassenen met een verstandelijke beperking – feestavond en een toestel voor lichamelijke beweging
  4. Stichting Mutende Zambia – Onderwijsprojecten
  5. Stichting Wielewaal – groepsvakanties voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking
  6. Commelinhof Maarssen – Aanplanten bloemen en planten
  7. Project Marnix4Bosnie – Schoolproject in Bosnie
  8. Tamarinde – Woongroep demente bejaarden
  9. Protestantse Wijkgemeente Ontmoetingskerk Maarssen
Geplaatst in Nieuws.