Voorjaarsconcert te Breukelen door Nederlands Concert Mannenkoor

Op zaterdag 14 april 2018 geeft het Nederlands Concert Mannenkoor (NCM) voor de zesde keer een matinee concert, dat speciaal bedoeld is voor de bewoners van Zorgcentra en Senioren in de Vechtstreek. Dit concert wordt gehouden in de H. Johannes de Doperkerk, Straatweg 146 in Breukelen.

Aanvang van het concert is 15:30u (de kerk is open om 15:00u); het concert duurt ca. 90 min. De toegang is dus gratis!

Het NCM staat onder leiding van Jimco Zijlstra en begeleiding wordt verzorgd door André van Vliet, orgel, en Jan Lenselink, vleugel. Het bekende Bach Ensemble Breukelen verleent tevens medewerking aan dit NCM-concert.

De gratis toegangskaarten* voor dit concert zijn vanaf begin maart beschikbaar bij  ‘Maria Dommer’ resp. ‘de Merenhoef’ te Maarssen en het Kerkcentrum de Ark te Maarssenbroek.

U bent hierbij alvast van harte uitgenodigd voor dit concert.

Aanvullende informatie

Het Nederland Concert Mannenkoor bestaat uit ruim 100 ervaren zangers, die uit heel Nederland komen. De zangers zijn veelal lid van een plaatselijk of regionaal koor en zijn optimaal gemotiveerd om tijdens de optredens hun faam waar te maken.

Het repertoire bestaat naast religieuze liederen, spirituals en klassieke werken ook uit gedeelten van opera’s, musicals en andere vormen van lichte muziek.

Het NCM staat onder leiding van de bekende dirigent, componist en arrangeur Jimco Zijlstra.

De vaste begeleiders zijn Jan Lenselink, vleugel en André van Vliet aan het orgel. Beide muzikale virtuozen zijn bij velen bekend door optredens voor radio en televisie.


*Toegangskaarten zijn voorts verkrijgbaar op de adressen van Zorgcentra in de gemeente Stichtse Vecht: ‘de Aa’ te Breukelen, bibliotheek in ‘t Kampje’ te Loenen aan den Vecht en  bij ‘Goed Werk Winkel’ te Kockengen en Welzijn Stichtse Vecht / het Trefpunt te Breukelen.

voor informatie en/of contact: Jan Speijers, email: speijers@kpnplanet.nl tel.: 0346-568677

Geplaatst in Nieuws.