Grote opbrengst spaaractie DE-punten voor de voedselbank

Eind november hebben wij als diaconie van de Ontmoetingskerk een oproep gedaan voor het inzamelen van uw DE-waardepunten tijdens de maand december. U heeft daar in grote getale aan gehoor gegeven: maar liefst twee volle dozen vol DE-waardepunten hebben wij kunnen ingeleverd bij de Lions Club Loosdrecht die deze actie organiseerde. In totaal 93.000 punten!

Douwe Egberts verhoogt het totaal aantal ingezamelde waardepunten en wisselt ze in voor pakken koffie, die aan de voedselbanken in onze regio worden gedoneerd. De koffie wordt vervolgens wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor de ruim 100 gezinnen/mensen in de gemeente Stichtse Vecht die dat heel hard nodig hebben.

Hartelijk dan voor uw steun voor deze actie! Blijft u sparen? Wij zouden heel graag in december aanstaande weer meedoen met deze actie. BEDANKT!

Diaconie Ontmoetingskerk Maarssen

Geplaatst in Nieuws.