Luisteren (naar je roeping): kerk-balans-opmaken

Dit was het thema van de dienst van zondag 28 januari. Deze zondag wordt ook aangeduid als de 4e zondag na Epifanie. Dit woord verwijst naar de verschijning van Christus aan de drie Koningen (wijzen uit het Oosten) die wij op 6 januari van elk jaar gedenken.

Dominee Piet Vellekoop vroeg de kinderen voordat zij naar de nevendienst gingen: luisteren jullie altijd goed en begrijp je dan wat er gezegd wordt? Volmondig werd er “ja” geantwoord door een van de jongens!

 

 

 

 

 

 

 

 


Tijdens de overdenking getiteld ‘Balans opmaken’ werd het prachtige lied van Stef Bos, ‘Breek de stilte’ op de beamer getoond.


In het kader van de actie Kerkbalans 2018 maakten de kinderen tijdens de kindernevendienst een spaarpot in de vorm van een kerk.

Geplaatst in Nieuws.