Nieuwsbrief-team even voorstellen!

Inmiddels is het alweer jaargang 2 van de elektronische nieuwsbrief van de Ontmoetingskerk. We ontvangen gelukkig veel positieve feedback op de nieuwsbrief die door velen binnen en buiten onze wijkgemeente gelezen wordt. Elke week wordt de nieuwsbrief in elkaar gezet en stipt op vrijdagavond om 20:30 uur verzonden. We stellen de makers van nieuwsbrief even aan u voor!

Goede cijfers!

Sinds de start op 12 mei 2017, zijn 37 nieuwsbrieven verschenen. De Nieuwsbrief wordt naar 322 mailadressen verstuurd. Ruim 60 tot 65% van de mensen die de nieuwsbrief ontvangen, openen de brief en daarvan leest 90% van de mensen de brief ook. Dit zijn zeer goede scores!

Positieve feedback

Wij ontvangen van diverse kanten positieve feedback over de nieuwsbrief; van onze eigen gemeenteleden, maar ook van leden van de andere wijkgemeenten binnen PKN Maarssen en van mensen die wat meer op afstand staan, maar wel meelezen. Recent kreeg een van onze ouderlingen feedback van een gemeentelid wiens ogen niet zo goed meer zijn: “De digitale nieuwsbrief vindt hij een uitkomst. Die kan hij namelijk vergroten en is voor hem goed leesbaar op de ipad!”.

Wie maken de nieuwsbrief eigenlijk?

Elke week weer wordt de nieuwbrief in elkaar gezet en stipt om 20:30 uur op vrijdagavond verstuurd. De leden van het Nieuwsbrief team zijn: Esther Bloemendaal, Ineke Renee, Marion de Vries en Eduward Nieuwenhuijzen. Henk de Vries geeft technische ondersteuning. Van onze beide dominees Jochem en Piet en van de sectieteams ontvangen wij informatie voor de rubriek ‘Vanuit de gemeente/omzien naar elkaar’.


Help je mee de nieuwsbrief te promoten en nog beter te maken?

We zouden heel graag de nieuwsbrief naar nog meer mensen willen versturen. Wil jij meehelpen de nieuwsbrief bij gemeenteleden onder de aandacht te brengen? Vraag eens aan een ander of hij of zij de nieuwsbrief al ontvangt. Inschrijven is zeer eenvoudig: even je mailadres hier achterlaten en je bent ingeschreven. Mocht je suggesties voor ons hebben dan bereik je het team via nieuwsbrief@ontmoetingskerkmaarssen.nl

 

 

Geplaatst in Nieuws.