Vanuit de ZWO commissie…

In de laatste maanden van 2017 is er door de ZWO commissie aan diverse projecten geld gedoneerd . Deze projecten waren Bomen in Madagaskar ( collecte en binnengekomen giften) en Stichting Hulp in Oost-Europa. Ook is er extra geld gegeven voor 40 voedselpakketten om gezinnen in Oost Europa te helpen om de winter door te komen. Het project Kinderfonds Mamas heeft  al een bedrag gekregen van 500,- euro maar in de komende maanden zullen we zeker nog extra aandacht besteden aan dit mooie project.

Kinderfonds Mamas steunt alleen goede bestaande initiatieven van ( vooral) Zuid Afrikaanse vrouwen. De vrouwen werken in hun eigen gemeenschap. Denk daarbij aan het helpen van verwaarloosde kinderen, straatkinderen, jeugdbendes, slachtoffertjes van sexueel geweld, kinderen met een beperking. Meestal blijven de kinderen thuis wonen maar krijgen van de Mamas  brede zorg zoals voeding, gezondheidszorg, schoolbegeleiding, sport en spel  en een luisterend oor. Bovendien krijgen ze heel veel liefde! Binnenkort  zullen we een folder uitdelen waarin u alles nog eens na kunt lezen, zodat u weet dat u gulle gave goed terecht komt.

We houden u op de hoogte en u kunt ons ook altijd vinden op deze website.

Hartelijke groet  namens de ZWO commissie,
Marianne Arendsen.

Geplaatst in Nieuws.