Bazar Open Hof

We beginnen alweer lekker op stoom te raken, dat moet ook wel want de Bazar Open Hof is alweer over een ruime 2 maanden! Inmiddels zijn de goede doelen weer uitgekozen (op het moment van schrijven nog niet bekend) en gaan we ons opmaken voor de inzamelavonden. We zijn benieuwd wat u het afgelopen jaar allemaal voor ons bewaard hebt! Verder hebben we u als vrijwilliger/sponsor ook dit jaar weer nodig, dus houd de telefoon goed in de gaten.

Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/bazarpknmaarssen (Bazar Open Hof)

Bovendien graag uw speciale aandacht voor de lootjes (á 1 euro) van de grote loterij! Natuurlijk hopen we dat we weer mogen rekenen op u als lotenkoper, maar we hopen ook dat iedereen een beetje helpt met de verkoop, dus als u normaal 1 boekje kocht, koop er nu dan 2 en verkoop er 1 door aan familie of vrienden. U gunt uw familielid of vriend(in) toch ook de kans om prachtige prijzen te winnen?!

Ter herinnering: inzamelmomenten

1e:        Donderdag 25 januari van 19:00 tot 20:00 uur
2e:        Dondedag 8 februari van 19:00 tot 20:00 uur
3e:        Donderdag 22 februari van 19:00 tot 20:00 uur
4e:        Zaterdagmorgen 10 maart van 10.00 tot 11:00 uur

Inzameladres: Kerkcentrum Open Hof | Kerkweg 60 | Maarssen. Informatie inzamelen/ophalen goederen: Gerard van Vliet, tel. 0346-56 50 58, inzamelbazar@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Vriendelijke groeten, de Bazar’cie

Geplaatst in Geen categorie.