Actie Kerkbalans 2018: Geef om je kerk

Kerk zijn we samen. We zijn er voor u, voor jou en voor elkaar. Binnen en buiten de kerk. Dat kost geld en daarom doen we één keer per jaar een beroep op u en jou via Actie Kerkbalans: Geef voor je kerk zodat we met elkaar kerk mogen zijn! Dan kunnen onze predikanten en vrijwilligers hun tijd geven aan mensen die het nodig hebben: thuis, in het ziekenhuis of zorginstelling; kunnen we de wekelijkse kerkdiensten in de Open Hof en Dorpskerk blijven vieren, net als diverse andere inspirerende diensten. Dan kunnen we het belangrijke werk van ZWO en Diaconie blijven voortzetten, maar ook leuke activiteiten organiseren voor jong en oud, zoals de Goedemorgenkring, Gewoon gezellig, Youth United voor 12 tot 15 jaar en de 16+ Gespreksgroep.

Geef voor je kerk; geef gehoor aan Actie Kerkbalans! Zodat wij er kunnen zijn voor elkaar en voor anderen.

Geplaatst in Actie kerkbalans 2018, Nieuws.