Nieuw, nieuw, nieuw!

Nieuwe activiteitenkalender

In het nieuwe jaar zullen ook op communicatiegebied binnen onze wijkgemeente een aantal nieuwe zaken worden ingevoerd. Allereerst is een geheel nieuwe activiteitenkalender en een nieuwe ‘Eerstvolgende activiteiten’ widget op deze website in gebruik genomen.

Voordelen

Groot voordeel van deze nieuwe agenda is dat nu in het maandoverzicht (standaard getoond) meerdere activiteiten per dag getoond worden. Verder wordt in het eerstvolgende activiteiten overzicht in de rechter zijbalk van de website ook de eindtijd van de activiteit getoond. Voor Henk Zeldenrijk, die voor ons keurig netjes alle activiteiten bijhoudt en in de agenda zet, is een voordeel dat ook repeterende activiteiten makkelijk te programmeren zijn.

Smartphone app…

Eigenlijk was de grootste aanleiding voor een nieuwe agenda het introduceren van een smartphone app voor onze wijkgemeente. Deze app had al lang aangekondigd zullen worden, maar elke keer treden nieuwe technische problemen op waardoor dit helaas nog niet mogelijk is. Wij hopen dat een en ander spoedig zal worden opgelost.

 

Geplaatst in Nieuws.