Terugblik Kerstnachtdienst 2017

In een overvolle Dorpskerk werd dit jaar de kerstnacht gevierd. Ds. Jochem stuiver sprak over ‘Kerst door de ogen van een kind’. Peter de Vries begeleide de dienst op de piano. Een Kerstkwartet met jonge muzikale talenten begeleidde de samenzang van bekende kerstliederen en speelde een aantal solostukken. Het Kerstkwartet bestond uit Daan Borman op cello, Emiel de Jongh Swemer op altviool, Juliette Stolze op dwarsfluit en Anne Uildriks op hobo.

Het Close harmony koor Upstairs onder leiding van Han Louis Meyer bracht een aantal bekende kerstliederen ten gehore: Cool Night Quiet Night, Mary did you know?, The Lords Prayer en Christmas Lullaby.

Klik hier voor de opname van Upstairs

Klik hier om naar de opname van de gehele dienst te gaan

Klik hier om naar alle foto’s/filmpjes van de dienst te gaan

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.