Preek van de leek bij Top2000 kerkdienst!

Dit jaar zal voor het eerst tijdens een Top2000 kerkdienst op vrijdagavond 29 december een ‘Preek van de leek’ gehouden worden. Ondernemer en hulpverlener Paul Brussaard zal vanuit zijn eigen levenservaring een tien minuten preek houden. Paul kan boeiend en enthousiast vertellen over het waarmaken van dromen. Dromen van een volstrekt ander leven, een onmogelijk avontuur, dromen van dingen die niet voor je lijken te zijn weggelegd.

Zelf had hij een droom om een mooie reis te combineren met een goed doel, één schooltje bouwen in een arm land. Uiteindelijk werd het een mega-operatie: 12 landrovers, 72 bevlogen deelnemers en tonnen aan sponsorgeld. Daarmee konden onderweg maar liefst 43 kinderprojecten worden gefinancierd. Hij ontdekte hoe je uiteindelijk je droom kunt waarmaken zonder angsten, zonder mitsen en maren, zonder belemmeringen. Hoe je door het verwezenlijken van je dromen zelf kunt groeien en iets voor anderen kunt betekenen. Daarover zal hij in zijn preek in de Top2000 kerkdienst vertellen aan de hand van het lied Sunrise van Norah Jones. Een inspirerend begin om daarmee een nieuw jaar in te gaan.

Paul Brussaard is directeur van Brussaard chauffeursdiensten en het opleidingsinstituut Bruseco, gevestigd in Maarssen.

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.