Kerstnachtdienst Dorpskerk

Dit jaar zal de samenzang in de Kerstnachtdienst in de Dorpskerk in Maarssen-Dorp een groot muzikaal feest worden. Het Kerstkwartet met jonge muzikale talenten zal de samenzang van bekende kerstliederen begeleiden en solostukken spelen. Het Kerstkwartet bestaat uit Daan Borman op cello, Emiel de Jongh Swemer op altviool, Juliette Stolze op dwarsfluit en Anne Uildriks op hobo. Peter de Vries speelt op de piano.

Verder zal het koor Upstairs onder leiding van Han Louis Meijer haar mooiste kerstliederen zingen. Ds. Jochem Stuiver verzorgt een korte overdenking over het thema ‘Wek mijn zachtheid weer. Kerst door de ogen van een kind.’ Na afloop is er heerlijk kerstbrood van de Werkspecht, glühwein en warme chocolademelk.

De samenzang begint om 22:10 uur en de dienst begint om 22:30 uur. De toegang is vrij en iedereen is van harte welkom. Alle bezoekers krijgen ook een klein aandenken aan deze dienst mee naar huis.

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.