Kerk-op-schoot Kerst

Op zondag 17 december jl. hebben we samen met dominee beer het kerstfeest gevierd met de kinderen van de crèche en hun (groot) ouders. We zaten met elkaar in de kring en luisterden naar het kerstverhaal. We lazen over Maria en Jozef die op reis gingen op een ezeltje en over de herders in het veld bij de schapen.

De kinderen mochten op een (stokpaardje) ezeltje rijden, schapenwol voelen, muziek maken en in de kribbe kijken bij baby Jezus. Ook mochten de kinderen een kroon op, net zoals de koningen die geschenken kwamen brengen. Tussendoor zongen we kerstliedjes. Na afloop hebben we met elkaar God gedankt voor een mooie viering.

Het was fijn om zo met elkaar samen te zijn en het feest van het Licht te vieren. Zoals altijd was Janneke Roukema erbij om de liedjes op de piano te begeleiden. Dankjewel daarvoor, Janneke!

De volgende Kerk-op-schoot viering is op zondag 11 februari 2018 in Kerkcentrum Open Hof. Voor meer informatie of een uitnodiging voor de volgende keer neem gerust contact op: mmrverhoef@casema.nl

Hartelijke groet,
Marieke Ramp en Myriam Verhoef

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.