Oproep goede doelen Bazar 2018

Bazar zoekt ook dit jaar weer goede doelen om 50% van de opbrengst aan weg te geven. Dus weet u een goed doel, draag dit dan aan bij de bazarcommissie. Het is hierbij belangrijk om aan te geven wat het doel inhoudt, hoeveel geld nodig is en waaraan het geld gaat worden besteed. Tipje van ons: denk niet te moeilijk, want wij steunen ook heel graag lokale goede doelen.

Wij zullen dan met instemming van de kerkenraad bepalen welk van de aangeleverde doelen dit jaar door ons zullen worden gesteund, tevens bepalen we dan welk percentage de gekozen doelen zullen ontvangen.

Lever het doel inclusief motivatie (algemene info tav doel, waarvoor wordt nu specifiek geld gevraagd, hoeveel geld is er nodig ) uiterlijk vrijdag 5 januari 2018 aan bij Ronald de Vries |  Steenoven 15 | 3602 XD |  bazar@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Geplaatst in Nieuws.