Kerstconcert Lions 15 december 2017

Vrijdagavond 15 december 2017 organiseert de Lions Club Maarssen het jaarlijkse Kerstconcert in de Dorpskerk (Kerkweg 19). Het concert wordt verzorgd door het ensemble “Barok langs de Vecht” (winnaars van de Cultuurprijs Stichtse Vecht 2013), The People Chorus dat gospels ten gehore zal brengen en Pim Wittenberns’ Big Band, in samenwerking met talent uit de regio.

Ontvangst op het plein voor de Dorpskerk vanaf 19:00 uur met vuurkorven en een glaasje glühwein. De deuren gaan open vanaf 19:30 uur, het concert begint om 20:00 uur en na afloop is er een gezellig samenzijn in Het Trefpunt (Kerkweg 21).

De opbrengst van het Kerstconcert is geheel bestemd voor het Johannes Hospitium te Vleuten. Voor info programma en verkoop kaarten zie: Kerstconcert Maarssen.

Geplaatst in Nieuws.