Belijdenisgroep binnenkort van start

Op dit moment hebben zich vijf mensen opgegeven om mee te doen met een belijdenisgespreksgroep geleid door onze beide predikanten. Misschien vraag je je af: waar is het goed voor, belijdenis doen? Waar gaat het eigenlijk over? Daarover gaan we met elkaar in gesprek. We bespreken wat je gelooft, wat belijdenis doen is, je eigen levens- en geloofsweg, wat belijdenis doen in deze tijd betekent. Daarnaast kunt je al je eigen vragen over geloven inbrengen.

Belijdenis doen heeft in ieder geval te maken met de doop (de doop ontvangen als je nog niet als kind gedoopt bent of de doop beamen), je uitspreken voor een bepaalde manier van leven, verantwoordelijkheid, trouw en zegen.

Begin 2018 kun je dan in een feestelijke dienst belijdenis doen. Meedoen met de groep betekent niet dat je dan ook gelijk belijdenis moet doen. Deze gespreksgroep kan ook juist een goede plek zijn om te ontdekken of het iets is wat bij je past. Iedereen van iedere leeftijd is van harte welkom. Geef je op bij ds. Vellekoop (pgvellekoop@ontmoetingskerkmaarssen.nl) of ds. Stuiver (jhstuiver@ontmoetingskerkmaarssen.nl).

Geplaatst in Nieuws.